Luchthavenvervoer

Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Met onze Airport Service kunnen wij u bijvoorbeeld van en naar alle luchthavens ophalen en brengen. In een luxe (elektrische) taxi naar bijvoorbeeld Schiphol (Schipholvervoer) of in een taxi naar Rotterdam The Hague Airport of Eindhoven Airport; het kan allemaal! We zetten u verder af in de juiste vertrekhal of halen u op van de juiste aankomsthal. Natuurlijk helpen wij u met de koffers. Vanwege onze uitstekende service staan wij zeer goed bekend als taxibedrijf.

Internationaal luchthavenvervoer

Daarnaast brengen we ook geregeld mensen met de taxi naar Düsseldorf Airport of Brussel Airport. Ten eerste houden wij voor aankomst intussen uw vlucht nauwlettend in de gaten. Nadat u geland bent, nemen wij ten tweede contact met u op. Vervolgens spreken wij af bij de vertrekhal.

Crew service

Voor de bemanning van vliegtuigen bieden wij een gespecialiseerde crew service aan, die zeer goed bekend staat. Wij kunnen onder andere vervoer en de juiste documenten voor uw bemanning regelen. Bovendien zorgen wij voor een uitstekend hotel als een overnachting noodzakelijk is.

Interessante blogs

Tot wanneer kan ik een taxi reserveren voor luchthavenvervoer?
U kunt een taxi op z’n laatst 3 uur voor vertrek reserveren. Heeft u de taxi sneller nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct een taxi nodig op Schiphol?
Staat u op Schiphol en heeft u meteen een taxi nodig? We zijn er binnen 15 minuten. Wij hanteren onze vaste lage tarieven voor luchthavenvervoer. Neem echter nooit zomaar een taxi op Schiphol. Bij ons bent u namelijk tot wel 70% goedkoper uit!

Extra adres
Heeft u een extra tussenstop in de zelfde gemeente? Dat is dus geen enkel probleem. Want een extra tussenstop binnen de zelfde gemeente kost €5.

Schiphol ophaal service
Ook bieden wij de service aan om binnen op de luchthaven opgehaald te worden. Dat kan bijvoorbeeld bij het Meetingpoint of de Arrival Gate tegen een meerprijs van €10.

Taxi boeken
Taxi Amsterdam Schiphol
taxichauffeur
Airport taxi, Schiphol taxi