City tours Amsterdam

City tours Amsterdam, Taxi Amsterdam

Waar moet je heen bij een city tour in Amsterdam?

Ben je voor het eerst in Amsterdam? Dan valt er ontzettend veel te zien! Maar waar moet je beginnen? Misschien is een Amsterdam City Tour wat voor jou en je gezelschap. Bij city tours in Amsterdam zijn er namelijk verschillende interessante plaatsen, die je kunt bezoeken.

Hier zijn enkele populaire bestemmingen, die je bijvoorbeeld kunt overwegen:

  1. Het Anne Frank Huis: Een belangrijke historische locatie, waar Anne Frank en haar familie tijdens de Tweede Wereldoorlog ondergedoken zaten. Het biedt inzicht in de verschrikkingen van die tijd.
  2. Het Van Gogh Museum: Gewijd aan het werk van de beroemde Nederlandse kunstenaar Vincent van Gogh. Hier kun je zijn meesterwerken bewonderen en meer te weten komen over zijn leven en artistieke ontwikkeling.
  3. Het Rijksmuseum: Het nationale museum van Nederland, dat een uitgebreide collectie kunst en geschiedenis herbergt. Het museum herbergt onder andere het beroemde schilderij “De Nachtwacht” van Rembrandt. Daarnaast zijn er ook tal van andere schilderijen van diverse Hollandse meesters.
  4. De Jordaan: Een schilderachtige wijk in Amsterdam met smalle straatjes, grachten en gezellige cafés. Je kunt hier genieten van de charmante sfeer en de lokale cultuur ervaren.
  5. De Dam: Het centrale plein van Amsterdam, waar je het Koninklijk Paleis en het Nationaal Monument kunt vinden. Dit is een drukke en levendige plek met veel winkels, restaurants en straatartiesten.
  6. De grachten van Amsterdam: Een boottocht door de grachten is een uitstekende manier om de stad te verkennen. Je kunt namelijk genieten van prachtige uitzichten op de historische gebouwen langs de grachten en meer te weten komen over de geschiedenis van Amsterdam.
  7. Het Vondelpark: Een groot stadspark waar je kunt wandelen, fietsen of gewoon kunt ontspannen. Het park is een populaire plek voor zowel toeristen als lokale bewoners.
  8. Het Jordaan-gebied: Deze pittoreske wijk is bekend om zijn smalle straatjes, historische huizen, boetiekjes en gezellige cafés. Het is een geweldige plek om bijvoorbeeld te wandelen en de authentieke sfeer van Amsterdam te ervaren.
  9. Het Rembrandthuis: Dit is het voormalige huis van de beroemde Nederlandse schilder Rembrandt van Rijn. Het museum toont zijn schilderijen, etsen en tekeningen, en geeft vervolgens inzicht in zijn leven en werk.

Dit zijn slechts enkele suggesties, en er zijn uiteraard nog veel meer interessante plekken en bezienswaardigheden in Amsterdam. Natuurlijk hangt het van je interesses af en de duur van je city tour, welke plaatsen je wilt bezoeken.

City tours Amsterdam per taxi

Wij kunnen city tours in Amsterdam en in tal van andere locaties regelen voor groepen, die met elkaar een leuke dag uit willen. U gaat een dagje uit met een leuk gezelschap zonder, dat u zich druk hoeft te maken om de organisatie. Dit kunt u overlaten aan AMS Business Taxi. Wij bespreken de mogelijkheden met u. Wij denken met u mee over leuke uitjes en komen zo tot een programma voor een interessante dag, Hierbij hoeft u zich zeker geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. Dat regelen wij natuurlijk voor u! Door de inzet van 1 of meerdere taxibussen kunnen wij u en uw vrienden of familie een fijne dag bezorgen. U krijgt natuurlijk een chauffeur mee, dat u veel weet te vertellen over de stad en haar bezienswaardigheden. Spreekt iemand geen Nederlands, dan is dat geen probleem onze gidsen praten naast Nederlands ook Engels.

Contact opnemen

Bel ons om al uw wensen te bespreken.

Andere City Tours

AMS Business Taxi verzorgt ook de volgende city tours of evenementen tours:

Stuur ons WhatsApp
Klantenservice
Hoi,
Hoe kan ik u helpen?