Contractvervoer bij AMS Business Taxi

Het contractvervoer is al enige jaren een specialisme van ons. AMS Business Taxi heeft in die periode de nodige ervaring opgedaan, wat betreft het contractvervoer. Scrol naar beneden en lees verder over de diverse taxivervoer diensten, die wij aanbieden aan onze klanten.

Als taxibedrijf zijn wij zeer divers. De taxichauffeurs van AMS Business Taxi bedienen de opstapmarkt, de belmarkt en bestelmarkt. Ze rijden ook contractvervoer. Dit doen wij voor (school) kinderen, ouderen en bedrijven. Afrekenen gebeurt altijd op basis van factuur. Zie hier de mogelijkheden van het contractvervoer. Neem contact met ons op, als u vragen heeft.

Voorwaarden voor contractvervoer

Het merendeel van het taxivervoer richt zich tegenwoordig op speciale groepen/gezelschappen van reizigers. Voorbeelden hiervan zijn leerlingen, bejaarden en mensen of kinderen met een beperking. Dit heet contractvervoer, waar altijd specifieke voorwaarden voor gelden.

Kwaliteit contractvervoer verbeteren

De overheid heeft diverse initiatieven uiteengezet om de kwaliteit van het contractvervoer te verbeteren. Dit doen ze door een kennisplatform en handboeken op te tuigen. Deze handboeken ondersteunen gemeenten bij de aanbestedingen van nieuwe contracten met taxibedrijven. 

Contractvervoer leerlingen

Het contractvervoer voor leerlingen vinden wij erg leuk. Je weet namelijk nooit wat de dag gaat brengen. Wij regelen zowel individueel vervoer als groepsvervoer (tot 8 leerlingen). Natuurlijk vervoeren wij ook de jongere reizigers op een snelle, goede en veilige manier. 

Doelgroepenvervoer

Vanwege het vervoer van zowel ouderen als jongeren zijn onze taxichauffeurs goed getraind om de beste passende service te bieden aan deze klanten.

Regio taxi

Een Regio taxi is ook een bijzondere vorm van contractvervoer. De regio taxi vervoert meestal mensen in dun bevolkte gebieden, waar het openbaar vervoer niet meer rijdt. De regio taxi pakt hier de rol van het openbaar vervoer over. Om die reden is het voor iedereen toegestaan om deze regio taxi te gebruiken. .

Samenwerken

Heb je op regelmatige basis vervoer nodig voor een bepaalde doelgroep? Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

 

 

 

 

contractvervoer