Taxi Amsterdam Centrum

Taxi Amsterdam Centrum, Taxi Amsterdam

Met de taxi naar Amsterdam centrum

Het is bij u vast bekend, dat het parkeren van uw auto in Amsterdam een crime is. Er zijn veel parkeergarages, maar de kosten per uur zijn vaak ontzettend hoog. En dan ben je ook nog geen eens op de plek van bestemming. Het openbaar vervoer is natuurlijk een alternatief, maar dat is vaak niet zo comfortabel en vaak erg druk. Genoeg redenen dus om met een taxi naar Amsterdam Centrum te komen.

Amsterdam Centrum

Er is veel te doen in het centrum van Amsterdam! Hier zijn enkele suggesties:

 1. Bezoek de grachten: Maak een wandeling langs de prachtige grachten van Amsterdam, of maak een boottocht om de stad vanaf het water te bekijken.
 2. Bezoek het Rijksmuseum: Het Rijksmuseum is een van de grootste en belangrijkste musea van Nederland. Het heeft een uitgebreide collectie kunst en historische objecten, waaronder de beroemde Nachtwacht van Rembrandt.
 3. Ga naar het Anne Frank Huis: Dit is het huis waar Anne Frank en haar familie tijdens de Tweede Wereldoorlog ondergedoken zaten. Het is nu een museum dat het verhaal van Anne Frank vertelt en laat zien hoe het leven eruitzag tijdens de oorlog.
 4. Bezoek de Dam: De Dam is het centrale plein van Amsterdam en is de locatie van het Koninklijk Paleis, de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument.
 5. Ga winkelen in de Kalverstraat: De Kalverstraat is een van de drukste winkelstraten van Amsterdam en biedt een grote verscheidenheid aan winkels en boetieks.
 6. Ga naar het Van Gogh Museum: Het Van Gogh Museum heeft de grootste collectie werken van de Nederlandse schilder Vincent van Gogh. Het museum is gevestigd in een modern gebouw naast het Rijksmuseum.
 7. Bezoek de Bloemenmarkt: De Bloemenmarkt is een kleurrijke markt waar je bloemen, planten en zaden kunt kopen.
 8. Ga naar het Rembrandthuis: Het Rembrandthuis is het voormalige huis van de beroemde Nederlandse schilder Rembrandt. Het is nu een museum waar je zijn werken kunt zien en meer te weten kunt komen over zijn leven.

City tours

Dit zijn slechts enkele suggesties, voor wat je kunt doen in het centrum van Amsterdam. Er zijn echter nog veel meer bezienswaardigheden, musea en activiteiten, die je kunt ontdekken! Bij AMS Business Taxi kan je namelijk voor een toeristengroep een Amsterdam City Tour boeken. Wil je naar een van bovenstaande opties? Dan kunnen wij u natuurlijk ook brengen in een comfortabele taxi.

Uitgaan in Amsterdam – met de taxi of taxibus

Er zijn veel verschillende plekken om uit te gaan in het centrum van Amsterdam. Hier zijn een paar suggesties:

 1. Leidseplein – Dit is een populaire uitgaansbuurt met veel bars, clubs en restaurants.
 2. Rembrandtplein – Dit is ook een drukke plek voor uitgaan. Het heeft een vergelijkbare sfeer als Leidseplein.
 3. De Pijp – Dit is een gezellige buurt met veel bars en restaurants, en heeft een meer lokale sfeer dan de drukke pleinen.
 4. Jordaan – Deze historische buurt heeft veel gezellige cafés en bars, en is een goede optie voor een rustigere avond.
 5. NDSM-werf – Dit is een opkomend gebied in het noorden van Amsterdam met veel alternatieve uitgaansgelegenheden, waaronder clubs en festivals.

Houd er rekening mee, dat sommige clubs en bars mogelijk een toegangsprijs hebben. Ook is de minimumleeftijd om alcohol te drinken in Nederland 18 jaar. Ga je een avondje stappen en heb je aan het eind van de avond een BOB nodig? Bestel dan een taxi bij AMS Business Taxi.

AMS Business Taxi – diensten

Andere relevante blog posts

Stuur ons WhatsApp
Klantenservice
Hoi,
Hoe kan ik u helpen?