Taxi bestellen Amsterdam – AMS Business Taxi

zakelijk taxivervoer, directievervoer, taxi bestellen Amsterdam

Welkom bij AMS Business Taxi: De Beste Taxi Service in Amsterdam!

Taxi Bestellen Amsterdam? Zoek niet verder! AMS Business Taxi is namelijk dé nummer één keuze voor al uw taxibehoeften in en rondom Amsterdam. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een comfortabele rit naar de luchthaven, zakelijk vervoer, hoteltransfers, groepsvervoer of crew service, wij staan altijd voor u klaar. Met onze betrouwbare en professionele taxi chauffeurs bieden wij u een eersteklas taxi-ervaring, die aan al uw verwachtingen voldoet.

Waarom kiezen voor AMS Business Taxi?

 1. Taxi Airport Service: Heeft u een vroege ochtendvlucht of landt u laat in de avond? Onze taxi airport service zorgt ervoor, dat u op tijd op de luchthaven bent of comfortabel naar uw hotel wordt gebracht. Ten eerste monitoren wij uw vlucht zorgvuldig, zodat wij altijd op tijd aanwezig zijn en u geen stress hoeft te ervaren. Vanuit onder meer Zaandam brengen wij u comfortabel naar Schiphol Airport.
 2. Hotelvervoer: Wij begrijpen het belang van comfortabel en betrouwbaar hotelvervoer. Daarom zorgen onze taxi chauffeurs ervoor, dat u veilig en op tijd bij uw hotel aankomt. Of u nu een zakelijke reiziger of toerist bent, wij staan garant voor een ontspannen rit na uw vlucht.
 3. Zakelijk taxi vervoer: Bij AMS Business Taxi begrijpen wij de eisen en verwachtingen van zakelijke reizigers. Ons zakelijk taxi vervoer biedt namelijk comfortabele en stijlvolle vervoersoplossingen voor al uw zakelijke afspraken en vergaderingen. Daarbij kunt u vertrouwen op onze punctualiteit en discretie, waardoor u uw tijd efficiënt kunt benutten.
 4. Groepsvervoer: Reist u met een groep? Natuurlijk is dat geen probleem! Onze ruime en comfortabele voertuigen zijn perfect geschikt voor groepsvervoer. Of het nu bijvoorbeeld gaat om een zakelijke bijeenkomst, een familie-uitje of een evenement, AMS Business Taxi zorgt ervoor, dat uw groep veilig en comfortabel op de bestemming aankomt. Tot slot kunnen wij u aan het eind van de dag natuurlijk ook weer thuis brengen.
 5. Crew Service: Wij begrijpen de specifieke behoeften van bemanningen en crewleden. Met onze crew service zorgen wij ervoor, dat u na een lange vlucht snel en veilig naar uw hotel of andere bestemming wordt gebracht. Onze taxi chauffeurs zijn namelijk bekend met de verschillende luchthavens en zijn ervaren in het bieden van de beste service aan crewleden.

Hoe kunt u een taxi bestellen in Amsterdam bij AMS Business Taxi?

Het bestellen van een taxi bij AMS Business Taxi in Amsterdam is eenvoudig en gemakkelijk. U heeft namelijk twee opties:

 1. Taxi Reserveren Online: Ga naar onze website op https://amsbusinesstaxi.nl/boeken/ en vul het reserveringsformulier in. U kunt uw ophaaladres, bestemming, datum en tijd van uw rit opgeven. Vervolgens zorgen wij ervoor, dat er een taxi voor u klaarstaat op het gewenste tijdstip.
 2. Telefonisch een Taxi Bestellen: Ook kunt u telefonisch een taxi bestellen door te bellen naar ons team op +31 20 860 00 02 of mobiel op +31 6 34 73 65 66. Onze vriendelijke medewerkers staan u altijd graag te woord en zorgen ervoor, dat uw taxi op het gewenste tijdstip bij u arriveert.

Voor vragen, speciale verzoeken of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via info@amsbusinesstaxi.nl. Wij streven er namelijk naar om u snel en adequaat te helpen.

Waarom kiezen voor AMS Business Taxi?

 • Betrouwbare en professionele taxi chauffeurs
 • Comfortabele en stijlvolle voertuigen
 • Punctualiteit en discretie
 • 24/7 beschikbaarheid
 • Concurrerende tarieven

Taxi bestellen Amsterdam

Bij AMS Business Taxi begrijpen we, dat uw tijd kostbaar is en dat uw reis comfortabel moet zijn. Daarom streven wij ernaar om aan al uw taxibehoeften te voldoen en u een uitstekende service te bieden. Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw taxi bij AMS Business Taxi! Ontdek waarom wij de nummer één keuze zijn als het gaat om taxi bestellen in Amsterdam.

Andere relevante blog posts

Stuur ons WhatsApp
Klantenservice
Hoi,
Hoe kan ik u helpen?