Taxi bus Amsterdam

taxi bus Amsterdam, Taxibus in Amsterdam

Taxi bus in Amsterdam gebruiken

Over het algemeen wordt een taxi bus in Amsterdam ingezet, wanneer er meer dan vier personen zijn, die willen reizen en/of wanneer er grote hoeveelheden bagage moeten worden vervoerd. Bijvoorbeeld voor groepen toeristen, families, bedrijven of voor evenementen. Het is ook mogelijk om een taxi busje te reserveren voorafgaand aan je reis.

Welke soort taxibussen gebruiken taxibedrijven vaak?

Er is geen specifieke taxi bus die alle taxibedrijven gebruiken. Het type taxi bus dat een bedrijf gebruikt, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het bedrijf, de behoeften van de klanten en het budget van het bedrijf. Sommige veelgebruikte taxi bus modellen zijn:

 • Mercedes-Benz Sprinter
 • Volkswagen Transporter
 • Ford Transit
 • Fiat Ducato.

Deze modellen zijn populair vanwege hun ruime interieur, betrouwbaarheid en brandstofefficiëntie. Echter, afhankelijk van de regio en het type klanten dat ze bedienen, kunnen taxibedrijven ook andere modellen gebruiken, die beter passen bij hun behoeften.

Hoeveel mensen passen er in een taxibus? – Taxi 8 personen

Het aantal mensen, dat in een taxibus past, kan verschillen afhankelijk van de grootte en het type van de taxibus. Over het algemeen kan een standaard taxibus tussen de 6 en 8 passagiers vervoeren.

Taxibus 10 personen

Grotere bussen kunnen echter tot wel 16 passagiers vervoeren. Het exacte aantal passagiers dat in een taxibus past, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de stoelen, de hoeveelheid bagage die de passagiers hebben en de vereisten van de lokale overheid. Het is daarom belangrijk om vooraf de capaciteit van de taxibus te controleren en te overleggen met het taxibedrijf om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor alle passagiers en hun bagage.

Met de taxi bus naar Ajax Amsterdam

Wat is er leuker dan met vrienden naar een wedstrijd van Ajax te gaan in de Amsterdam Arena. Bij een goede wedstrijd hoort ook bier! Door een taxibus te bestellen kan je gezellig met vrienden naar de wedstrijd. Een biertje drinken en na afloop weer veilig naar huis. We zijn dan namelijk de BOB. Zit je met 8 mensen in een taxi bus, dan kan je de taxi rekening door 8 delen. Op die manier is de rekening voor de taxi bus goed te doen.

Museum tour met taxi bus

Amsterdam staat vol met prachtige museums. Denk bijvoorbeeld aan:

 1. Rijksmuseum
 2. Van Gogh Museum
 3. Stedelijk Museum Amsterdam
 4. Anne Frank Huis
 5. Hermitage Amsterdam
 6. Scheepvaartmuseum
 7. NEMO Science Museum
 8. Het Rembrandthuis Museum
 9. Amsterdam Museum
 10. FOAM Fotografiemuseum Amsterdam

Bestel een taxi bus en rijdt in Amsterdam van het ene naar het andere museum. Wel zo prettig om met een taxichauffeur die goed de weg weet in Amsterdam door Amsterdam te rijden.

Schiphol taxi bus

Als je op reis gaat en naar Schiphol moet, doe je dat meestal met meerdere mensen. Als je met je familie op vakantie gaat en veel bagage bij je hebt, is het misschien verstandig om een taxibus in te zetten.

Zakelijk taxivervoer

AMSBusiness Taxi helpt veel bedrijven in Amsterdam met vervoersoplossingen. Misschien krijgt u gasten uit het buitenland op bezoek, die van Schiphol vervoerd moeten worden naar uw bedrijf of naar hun hotel. Of u wilt u personeel meenemen op een teamuitje of naar een andere locatie voor een bedrijfsfeest. Wij hebben meerdere taxibussen beschikbaar om uw vervoersproblemen op te lossen. Zakelijk taxivervoer gaat bij ons altijd op rekening. Geen gedoe met betalen in de taxi maar netjes een factuur voor alle taxi ritten aan het einde van de maand.

Taxibus bestellen

U kunt bij ons een taxi bestellen via ons online boekingssysteem, bijvoorbeeld een taxibus voor 7 personen of een Mercedes Taxibus Sprinter voor 15 personen. Daarnaast kunt u ons bellen via: 020-8600002 of via 06-34736566.

Andere relevante blog posts

Stuur ons WhatsApp
Klantenservice
Hoi,
Hoe kan ik u helpen?