Taxi Diemen – Amsterdam

Amsterdam Business Taxi is een professioneel taxibedrijf uit Amsterdam. Wij zijn in staat om al uw vervoerswensen op ons te nemen. U kunt reizen per luxe taxi, maar we hebben ook een taxibus beschikbaar als u met een groep wilt reizen.

Vanuit Diemen naar Ajax

We  kunnen u en uw vrienden bijvoorbeeld met een taxibus voor 10 personen naar de Amsterdam Arena vervoeren voor een wedstrijd van Ajax. De kosten van een taxibus van Diemen naar de Amsterdam Arena kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afstand, het tijdstip van de dag en het aantal passagiers. Over het algemeen kun je echter rekenen op een tarief van ongeveer € 40 tot € 60 voor een enkele reis. Met 10 personen betaal je dus 6 euro voor een enkele reis.

Vanuit Diemen met de taxi naar Schiphol Airport

Als u met vrienden of familie op vakantie gaat, kunt u ook rekenen op AMS Business Taxi. Wij rijden dagelijks met een taxi of taxibus naar Schiphol Airport. In het algemeen liggen de kosten van een reguliere taxi tussen de €35 en €45 euro, terwijl de kosten van een taxibus voor grotere groepen passagiers doorgaans tussen de €50 en €70 euro liggen voor een enkele reis.

Met de taxi van Amsterdam naar Diemen

Diemen is een kleine stad in Nederland, gelegen in de provincie Noord-Holland, vlakbij Amsterdam. Hoewel Diemen zelf niet zo groot is, zijn er verschillende dingen te beleven en te zien in de omgeving. Hieronder vindt u enkele suggesties:

  1. Diemer Vijfhoek: Dit is een mooi natuurgebied met wandelpaden, fietspaden en een grote vijver waar u kunt genieten van de natuur.

  2. Fort Diemerdam: Dit is een oud fort uit de 19e eeuw dat werd gebruikt ter verdediging van Amsterdam. Het fort is nu een museum en er worden regelmatig evenementen georganiseerd.

  3. Theater de Omval: Dit theater biedt een gevarieerd programma van toneelstukken, muziekvoorstellingen en films.

  4. Diemer Festijn: Elk jaar in september wordt het Diemer Festijn gehouden. Dit is een groot feest met kermisattracties, live muziek, foodtrucks en andere activiteiten.

  5. Diemerplein: Dit is het centrale plein van Diemen, waar u diverse winkels, restaurants en cafés kunt vinden.

  6. Amsterdam: Diemen ligt op slechts een paar kilometer van Amsterdam, dus het is gemakkelijk om de stad te bezoeken en te genieten van de vele bezienswaardigheden en attracties die deze stad te bieden heeft.

Al met al is er dus genoeg te beleven en te ontdekken in en rond Diemen!

TAXI RESERVEREN AMSTERDAM/DUIVENDRECHT

U kunt bij ons een taxi reserveren via het formulier op onze website. Op onze contact pagina vindt u de rest van onze contactgegevens zoals onze telefoonnummers en de URL’s van onze app.

Taxi Diemen – maak gebruik van AMS Business Taxi