Taxi Duivendrecht

Met de taxi naar Duivendrecht

Duivendrecht is goed te bereiken met een taxi. Duivendrecht ligt in de provincie Noord-Holland in Nederland en ligt vlakbij Amsterdam. Er zijn verschillende taxibedrijven, die diensten aanbieden naar Duivendrecht en omgeving, waaronder AMS Business Taxi.

Meer over Duivendrecht

Duivendrecht is een dorp in de provincie Noord-Holland, gelegen in de gemeente Ouder-Amstel. Wat Duivendrecht bijzonder maakt, is dat het tussen twee grote steden, namelijk Amsterdam en Amstelveen, in ligt. Hierdoor heeft het dorp een unieke combinatie van de rust en ruimte van een dorp en de levendigheid en voorzieningen van de nabijgelegen steden. Daarnaast heeft Duivendrecht ook een rijke geschiedenis. Het dorp werd al in de Middeleeuwen bewoond en was een belangrijke plek voor de handel tussen Amsterdam en Utrecht. Duivendrecht enkele historische gebouwen, zoals de Dorpskerk uit de 17e eeuw en Huize Frankendael, een landhuis uit de 17e eeuw dat nu dienstdoet als evenementen locatie.

Hotel taxi

AMS Business Taxi vervoert veel passagiers met de taxi of taxibus naar hotels toe. Voor Duivendrecht heb je vele opties. Wij vervoeren daarnaast ook veel passagiers vanaf hun hotel met de taxi of taxibus naar Schiphol Airport.

Taxi Amsterdam Schiphol

AMS Business Taxi komt dagelijks op Schiphol. Als u bijvoorbeeld in een hotel bivakkeert in Duivendrecht, dan kunnen wij u met een luxe taxi naar Schiphol Airport brengen. Over het algemeen kunt u rekenen op een prijs tussen de 35 en 70 euro voor een taxi van Van Duivendrecht naar Schiphol Airport. Het is echter altijd verstandig om van tevoren een prijsopgave te vragen aan de taximaatschappij of de chauffeur, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Groepsvervoer

Met AMS Business Taxi kunt u als groep reizen. Wij hebben bijvoorbeeld een taxi voor 8 personen, maar ook een taxibus voor 10 personen. Woont u in Duivendrecht en wilt u met een groep vrienden een wedstrijd van Ajax bezoeken? Gaat u met familie op vakantie en heeft u veel bagage bij u? Met een taxi voor 8 of voor 10 personen brengen wij u graag naar Arena of naar Schiphol Airport. Het spreekt voor zich, dat we u ook weer terug willen brengen naar Duivendrecht.

AMS Business Taxi – taxi diensten voor Duivendrecht

Voor al uw vervoerswensen hebben wij bij AMS Business Taxi de oplossing. Wij bieden de volgende diensten aan:

Taxi reserveren Amsterdam/Duivendrecht

U kunt bij ons een taxi reserveren via het formulier op onze website. Op onze contact pagina vindt u de rest van onze contactgegevens zoals onze telefoonnummers en de URL’s van onze app.

Andere werkgebieden