Taxi naar Schiphol

Taxi Schiphol Airport, Taxi naar Schiphol

Met de taxi naar Schiphol

Bijna iedereen is wel eens met de taxi naar Schiphol gereden. Als u op vakantie gaat is met een taxi naar Schiphol de meest comfortabele manier om naar de luchthaven te reizen. Als u voor zaken naar het buitenland gaat, staat directievervoer praktisch gelijk aan een taxi rit naar Schiphol. In deze bijdrage vertellen wij u alle interessante feiten over Schiphol en waarom met de taxi naar Schiphol de meest ideale manier van reizen is naar onze nationale luchthaven.

Schiphol – Connecting your World

De koninklijke Schiphol Groep is een luchthaven onderneming met een zeer belangrijke maatschappelijke opdracht. De groep is eigenaar van meerdere vliegvelden in Nederland zoals:

  • Schiphol Amsterdam Airport
  • Rotterdam The Hague Airport
  • Lelystad Airport
  • Eindhoven Airport (meerderheidsbelang)

Al deze luchthavens zijn belangrijk voor de economie en voor de samenleving. Wij verbinden Nederland met de wereld.

Duurzame luchthavens

Het doel is om de beste duurzame en kwalitatief hoogwaardige luchthavens neer te zetten. Daardoor zorgt de Groep voor de groei van international handel, toerisme & kennisuitwisseling.

Schiphol – de feiten en de cijfers

  • Vanaf Schiphol kunt u vanaf 296 verschillende bestemmingen vliegen
  • Op Schiphol waren in 2021  266.967 vliegbewegingen
  • 28,9 miljoen passagiers in 2021
  • 43,7% transfer passagiers

Parkeren op Schiphol

Op zich zijn er voldoende mogelijkheden om te parkeren bij Schiphol. Alleen is parkeren bij Schiphol net zoals een taxi naar Schiphol nemen niet gratis. Er zijn echter meerdere voordelen om met een taxi to Schiphol te gaan. Met een taxi wordt u van deur tot deur gebracht. U hoeft niet het openbaar vervoer in en u weet zeker dat u op tijd komt. Tot slot begint u als u een taxi naar Schiphol boekt ontspannen aan de vakantiereis, omdat u zelf niet hoeft te rijden. Wij adviseren onze klanten ook om thuis al vast online in te checken. Dit scheelt weer tijd bij de incheck balies. Op Schiphol kunt u ook gebruik maken van de self service drop off. U hoeft dan niet meer met uw bagage rond te lopen op de luchthaven.

Wegbrengen en halen op Schiphol

Check de volgende pagina’s over het wegbrengen en halen van passagiers op Schiphol. 

Schiphol travel taxi

AMS Business Taxi is een gespecialiseerde airport taxi. Wij brengen u vanuit heel Amsterdam en Amstelveen met een luxe taxi naar Schiphol Airport. U kunt bij ons dus een taxi naar Schiphol reserveren, maar u kunt ook een taxi vanaf Schiphol reserveren. Op de terugreis brengen wij u vanaf Schiphol weer netjes naar huis. Ook als u vertraging heeft, staan wij klaar voor u als u de vertrekhal op Schiphol komt binnenlopen.

Zakelijk taxivervoer

De naam zegt het al AMS Business Taxi doet ook heel veel aan zakelijk vervoer en directie vervoer. Krijgt uw bedrijf gasten over uit het buitenland? Of moet uw directie voor een zakelijke trip naar het buitenland? Wij brengen ze graag voor u naar Schiphol of vanaf Schiphol naar hun hotel of naar uw bedrijf. Zakelijk taxivervoer is altijd op basis van rekening rijden. Zo hoeft u niet in de taxi af te rekenen. Aan het einde van de maand krijgt u een factuur toegestuurd met alle taxi ritten van die maand. De AMS Airport Service staat kwalitatief hoog aangeschreven.

Schiphol Taxi Bus

Bij AMS Business Taxi kunt u zowel een taxi als een taxibus bestellen om op Schiphol te komen. Bij meer dan 3 personen is een taxibus aan te bevelen.

Schiphol Taxi reserveren

Een taxi to Schiphol kunt u bij ons via de website reserveren. Op onze contact pagina staan verdere alle mogelijkheden om met ons in contact te treden. U kunt bij ons 24/7 een Schiphol taxi bestellen of reserveren.

Andere relevante blog posts

Taxi Schiphol Airport, Taxi naar Schiphol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur ons WhatsApp
Klantenservice
Hoi,
Hoe kan ik u helpen?