Taxi Tours

De taxi tours service is er voor groepen personen, die met elkaar een leuke dag uit willen. U kunt met een leuk gezelschap een dag uit zonder, dat u zich zorgen hoeft te maken om de organisatie. Dit kunt u overlaten aan AMS Business Taxi. Wij bespreken de mogelijkheden met u, denken met u mee over leuke uitjes en komen zo tot een programma voor een interessante dag, waarbij u zich zeker geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van de groep.

Privé taxi tour met taxibus

Wij kunnen uw privé-tours door Amsterdam, Holland en internationaal aanpassen naar wens en het speciaal op u afstemmen. Tours door Holland en internationaal voor individuen, paren of kleine groepen.

Taxi tours met gids

Er is zoveel meer te zien in Nederland dan de hoofdstad, zoals Rotterdam, Den Haag, de Zaanse Schans, Giethoorn, Volendam en talloze andere plaatsen zoals bijvoorbeeld Bataviastad. We bieden tours met begeleiding door ervaren gidsen vertrekkend vanuit Amsterdam en de optie om zelf op pad te gaan met onze chauffeur, die op u wacht. Maak uw vakantie naar Nederland compleet en boek uw tour nu!