Taxi vanaf Schiphol meeting point

Taxi vanaf Schiphol

Taxi vanaf Schiphol meetingpoint

Het kan voorkomen, dat het lastig is om de juiste taxi op Schiphol te vinden. Een handige oplossing hier voor is om af te spreken bij het zogenaamde Meeting Point om met de taxi of taxibus van Schiphol door te reizen.

AMS Business Taxi vinden bij het meetingpoint

Bij Schiphol maakt AMS Business Taxi gebruik van een opvallend Meeting Point, een grote blokkendoos met opvallende rode en witte vlakken. Hier kunt u comfortabel plaatsnemen en wachten op uw taxichauffeur. Het kan zelfs voorkomen, dat uw taxi al eerder dan u op Schiphol aanwezig is. In dat geval staat de chauffeur bij het Meeting Point om u van de aankomsthal naar de taxi te begeleiden. Voor deze extra service wordt een bedrag van slechts € 10,- in rekening gebracht. De professionele taxichauffeur van TCA staat herkenbaar met een naambordje bij het Meeting Point op u te wachten.

Zakelijk taxivervoer

Ook voor zakelijke gasten, die een professionele ontvangst wensen, is het Meeting Point ideaal. Onze taxichauffeur wacht uw gast op, eventueel met een naambordje, bij het Meeting Point en begeleidt hen van daaruit naar een taxi, waardoor een professioneel ontvangst al op Schiphol begint. Het Meeting Point op Schiphol bevindt zich in de centrale aankomsthal, te midden van Schiphol Plaza. Het is een opvallende kubus met rode en witte vlakken en fotopanelen, in de buurt van de NS-perrons.

Schiphol taxi reserveren

Indien u moet wachten op een taxi, kunt u comfortabel staand of zittend wachten bij het Meeting Point totdat uw taxichauffeur u komt ophalen. Heeft u meer vragen over het ophalen van Schiphol of de locatie van het Meeting Point? Aarzel niet om uw vraag te stellen via ons contactformulier. Als u een taxi wilt reserveren om opgehaald te worden vanaf Schiphol, kunt u contact opnemen met onze centrale. Er is altijd wel een taxi in de buurt.

Stuur ons WhatsApp
Klantenservice
Hoi,
Hoe kan ik u helpen?