Met de taxi naar Amsterdam Schiphol

AMS Business Taxi rijdt dagelijks passagiers in een comfortabele taxi of taxibus naar Amsterdam Schiphol. Schiphol is natuurlijk de grootste luchthaven van Nederland en zelfs een van de grootste luchthavens in Europa. Er kunnen meerdere redenen zijn om een airport Schiphol taxi naar de luchthaven te nemen. U gaat misschien op vakantie. Het kan ook zo zijn, dat het zakelijk vervoer betreft. Nu volgt alle informatie, die u moet weten als u met een taxi naar Schiphol Airport wilt reizen.

Taxibus Amsterdam Schiphol

Het kan natuurlijk heel goed zijn, dat u alleen reist. Dan brengen wij u met de taxi naar Schiphol. Als u echter met bijvoorbeeld familie of vrienden op vakantie gaat, dan kunnen wij u per taxibus naar Schiphol vervoeren. Er is dan genoeg ruimte voor meerdere passagiers en bagage.

Schipholvervoer – zakelijk taxivervoer

Werkt u bij een bedrijf, dat zaken doet buiten Nederland? AMS Business Taxi is sterk in zakelijk vervoer. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met directievervoer. Ook als u gasten uit het buitenland ontvangt, kunnen wij uw gasten van Schiphol naar uw bedrijf of naar hun hotel vervoeren.

Taxi op rekening

Als het zakelijk vervoer betreft, kunt u met ons afspraken maken om op rekening te rijden. U heeft dan geen gedoe met afrekenen in de taxi. U krijgt netjes aan het eind van de maand een factuur met alle door u afgenomen taxi ritten van de afgelopen maand.

Met de taxi naar Schiphol – voordelen

  • Wij rijden u van deur tot deur
  • Geen openbaar vervoer nodig. Geen stress door vertraging en overvolle bussen en treinen
  • Geen parkeerkosten op Schiphol
  • We brengen u ruim op tijd bij de luchthaven
  • Geen gesjouw met koffers, daar helpen wij u mee
  • 24/7 beschikbaar om u op de luchthaven af te zetten
  • Op de terugreis staan wij weer in de aankomsthal ook als u vlucht vertraging heeft

Taxi bestellen Amsterdam

U kunt bij ons een taxi of taxibus boeken via de website. Ook kunt u ons bellen op Tel: +31 20 860 00 02 of Mob: +31 6 34 73 65 66 als u meer toelichting nodig hebt. U kunt ook onze AMS Business Taxi app downloaden in de App Store of in de Google Play Store om op deze manier uw taxi te reserveren. 

 

 

Schiphol taxi Amsterdam, Taxi Amsterdam Schiphol, KLM vliegtuig aan het landen, Taxi Zaandam Schiphol