Taxi Eindhoven Airport

AMS Business Taxi rijdt geregeld passagiers in een luxe taxi of taxibus naar Eindhoven Airport. Luchthaven Eindhoven is een van de grotere luchthavens van Nederland. Er kunnen meerdere redenen zijn om een airport taxi naar luchthaven Eindhoven te nemen. U gaat misschien op vakantie. Het kan ook zo zijn, dat het zakelijk vervoer betreft. Nu volgt alle informatie, die u moet weten als u met een taxi naar Eindhoven Airport wilt reizen.

Taxi of Taxibus

Het kan natuurlijk heel goed zijn, dat u alleen reist. Dan brengen wij u met de taxi naar Eindhoven Airport. Als u echter met bijvoorbeeld familie of vrienden op vakantie gaat, dan kunnen wij u per taxibus naar Eindhoven Airport vervoeren. Er is dan genoeg ruimte voor meerdere passagiers en bagage.

Eindhoven Airport – zakelijk taxivervoer

Werkt u bij een bedrijf, dat zaken doet buiten Nederland? AMS Business Taxi is sterk in zakelijk vervoer. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met directievervoer. Ook als u gasten uit het buitenland ontvangt, kunnen wij uw gasten van Eindhoven Airport naar uw bedrijf of naar hun hotel vervoeren.

Taxi op rekening

Als het zakelijk vervoer betreft, kunt u met ons afspraken maken om op rekening te rijden. U heeft dan geen gedoe met afrekenen in de taxi. U krijgt netjes aan het eind van de maand een factuur met alle door u afgenomen taxi ritten van de afgelopen maand.

Met de taxi naar Eindhoven Airport – voordelen

  • Wij rijden u van deur tot deur
  • Geen openbaar vervoer nodig. Geen stress door vertraging en overvolle bussen en treinen
  • Geen parkeerkosten op Eindhoven Airport
  • We brengen u ruim op tijd bij de luchthaven
  • Geen gesjouw met koffers, daar helpen wij u mee
  • 24/7 beschikbaar om u op de luchthaven af te zetten
  • Op de terugreis staan wij weer in de aankomsthal ook als u vlucht vertraging heeft

Taxi bestellen

U kunt bij ons een taxi of taxibus boeken via de website. Ook kunt u ons bellen op Tel: +31 20 860 00 02 of +31 6 34 73 65 66 als u meer toelichting nodig hebt. U kunt ook onze AMS Business Taxi app downloaden in de App Store of in de Google Play Store om op deze manier uw taxi te reserveren. 

 

Taxi Eindhoven Airport