Taxi Lelystad Airport

AMS Business Taxi rijdt geregeld met passagiers in een comfortabele taxi of taxibus naar Lelystad Airport. De luchthaven in Lelystad is natuurlijk een heel stuk kleiner dan Schiphol. Deze luchthaven is echter wel in beweging. De luchthaven is de laatste jaren regelmatig verbouwd om bijvoorbeeld meerdere en grotere vliegtuigen te kunnen laten landen en opstijgen. Er kunnen meerdere redenen zijn om een luchthaventaxi naar luchthaven Lelystad te nemen. U gaat misschien op vakantie. Het kan ook zo zijn, dat het zakelijk vervoer betreft. Nu volgt alle informatie, die u moet weten als u met een taxi naar Lelystad Airport wilt reizen.

Taxi of Taxibus

Het kan natuurlijk heel goed zijn, dat u alleen reist. Dan brengen wij u met de taxi naar Lelystad Airport. Als u echter met bijvoorbeeld familie of vrienden op vakantie gaat, dan kunnen wij u per taxibus naar Lelystad Airport vervoeren. Er is dan genoeg ruimte voor meerdere passagiers en bagage.

Zakelijk taxivervoer

Werkt u bij een bedrijf, dat zaken doet buiten Nederland? AMS Business Taxi is sterk in zakelijk vervoer. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met directievervoer. Ook als u gasten uit het buitenland ontvangt, kunnen wij uw gasten van Lelystad Airport naar uw bedrijf of naar hun hotel vervoeren.

Zakelijk vervoer

Lelystad Airport is sterk in zakelijk vervoer. Vanaf Lelystad Airport kunt u naar bijna elke bestemming in Europa vliegen. Dit is allemaal mogelijk als u gebruik maakt van een chartervlucht. Met deze chartervluchten kunt u vliegen naar de kleinere luchthavens in heel Europa, waar geen lijndiensten komen. Op die manier komt u vaak dichter bij u bestemming. Om u vanaf dat kleine vliegveld naar uw uiteindelijke bestemming te brengen kan aansluitend vervoer worden geregeld per taxi of per limousine. Met een chartervlucht kan u meerdere bestemmingen in Europa bereiken voor bijvoorbeeld vergaderingen. Zo bespaart u tijd en kosten.

Taxi op rekening

Als het zakelijk vervoer betreft, kunt u met ons afspraken maken om op rekening te rijden. U heeft dan geen gedoe met afrekenen in de taxi. U krijgt netjes aan het eind van de maand een factuur met alle door u afgenomen taxi ritten van de afgelopen maand.

Met de taxi naar Lelystad Airport – voordelen

  • Wij rijden u van deur tot deur
  • Geen openbaar vervoer nodig. Geen stress door vertraging en overvolle bussen en treinen
  • Geen parkeerkosten op Lelystad Airport
  • We brengen u ruim op tijd bij de luchthaven
  • Geen gesjouw met koffers, daar helpen wij u mee
  • 24/7 beschikbaar om u op de luchthaven af te zetten
  • Op de terugreis staan wij weer in de aankomsthal ook als u vlucht vertraging heeft

Taxi bestellen

U kunt bij ons een taxi of taxibus boeken via de website. Ook kunt u ons bellen op Tel: +31 20 860 00 02 of Mob: +31 6 34 73 65 66 als u meer toelichting nodig hebt. U kunt ook onze AMS Business Taxi app downloaden in de App Store of in de Google Play Store om op deze manier uw taxi te reserveren. 

Andere vliegvelden

.

Taxi Lelystad Airport