Taxi naar Rotterdam The Hague Airport

AMS Business Taxi rijdt dagelijks passagiers in een comfortabele taxi of taxibus naar Rotterdam The Hague Airport. Rotterdam The Hague Airport is de op 1 na grootste luchthaven van Nederland. Er kunnen meerdere redenen zijn om een Rotterdam Airport taxi naar de luchthaven te nemen. U gaat misschien op vakantie. Het kan ook zo zijn, dat het zakelijk vervoer betreft. Nu volgt alle informatie, die u moet weten als u met een taxi naar Rotterdam The Hague Airport wilt reizen.

Taxibus Rotterdam Airport

Het kan natuurlijk heel goed zijn, dat u alleen reist. Dan brengen wij u met de taxi naar Rotterdam The Hague Airport. Als u echter met bijvoorbeeld familie of vrienden op vakantie gaat, dan kunnen wij u per taxibus naar Rotterdam Airport  vervoeren. Er is dan genoeg ruimte voor meerdere passagiers en bagage.

Zakelijk taxivervoer

Werkt u bij een bedrijf, dat zaken doet buiten Nederland? AMS Business Taxi is sterk in zakelijk vervoer. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met directievervoer. Ook als u gasten uit het buitenland ontvangt, kunnen wij uw gasten van Rotterdam Airport naar uw bedrijf of naar hun hotel vervoeren.

Taxi op rekening

Als het zakelijk vervoer betreft, kunt u met ons afspraken maken om op rekening te rijden. U heeft dan geen gedoe met afrekenen in de taxi. U krijgt netjes aan het eind van de maand een factuur met alle door u afgenomen taxi ritten van de afgelopen maand.

Met de taxi naar Rotterdam The Hague Airport – voordelen

  • Wij rijden u van deur tot deur
  • Geen openbaar vervoer nodig. Geen stress door vertraging en overvolle bussen en treinen
  • Geen parkeerkosten op de luchthaven
  • We brengen u ruim op tijd bij de luchthaven
  • Geen gesjouw met koffers, daar helpen wij u mee
  • 24/7 beschikbaar om u op de luchthaven af te zetten
  • Op de terugreis staan wij weer in de aankomsthal ook als u vlucht vertraging heeft

Luchthaventaxi bestellen

U kunt bij ons een taxi of taxibus boeken via de website. Ook kunt u ons bellen op Tel: +31 20 860 00 02 of Mob: +31 6 34 73 65 66 als u meer toelichting nodig hebt. U kunt ook onze AMS Business Taxi app downloaden in de App Store of in de Google Play Store om op deze manier uw taxi te reserveren. 

Andere vliegvelden

Taxi naar Rotterdam The Hague Airport, foto van de luchthaven