AMS Business Taxi in Zaandam

AMS Business Taxi is een dynamisch taxibedrijf gevestigd in Amsterdam. Wij beperken ons echter niet alleen tot Amsterdam. In de afgelopen jaren hebben wij al vele passagiers in en uit Zaandam vervoerd in onze taxi’s of taxibus. Bij AMS Business Taxi staan onze taxis en taxibussen 24/7 7 dagen per week voor u klaar. Wij waarderen het wel, dat u even een afspraak maakt als u ‘s nachts ergens naar toe wilt reizen. Onze expertise ligt zowel in het particulier- als in het zakelijk taxi vervoer. Wij streven naar 100% klant tevredenheid. Dit lukt ons goed door te focussen op service, betrouwbaarheid, kwaliteit en een comfortabele taxirit. Onze taxi chauffeurs zijn zeer professioneel en beschikken altijd over een taxivergunning. Wij zijn zowel sterk in particulier vervoer en zakelijk taxivervoer.

Zakelijk taxivervoer

AMS Business Taxi is in staat om al uw zakelijk taxi vervoer door heel Nederland te regelen. Daarnaast rijden we ook geregeld naar het buitenland met onze comfortabele taxi. Voor zakelijk vervoer is het mogelijk om op rekening te rijden. Aan het einde van de maand krijgt u dan netjes een factuur toegestuurd. Wij zorgen er uiteraard voor, dat de passagiers, bijvoorbeeld de directie van uw bedrijf ruim van te voren aankomt op de plaats van hun bestemming. Met het zakelijk taxivervoer bieden we u de beste oplossingen voor al uw vervoersuitdagingen. We kunnen bijvoorbeeld zakelijke klanten of medewerkers of de directie van uw bedrijf vanaf alle vliegvelden in de Benelux en Duitsland halen. Wij komen natuurlijk dagelijks op Schiphol, maar ook naar Rotterdam The Hague Airport vervoeren wij geregeld passagiers in onze taxi’s.

Taxi Zaandam bestellen

Bestel nu direct een taxi bij AMS Business Taxi. U kunt via de website natuurlijk ook een taxi reserveren voor een later moment.

Andere werkgebieden

Relevante andere blog

SNel een taxi
Zaandam Taxi, Zakelijk taxi vervoer