zakelijk taxivervoer, directievervoer, taxi bestellen Amsterdam

Zakelijk taxivervoer

AMS Business Taxi is uw betrouwbare en discrete vervoerspartner voor al uw zakelijk taxivervoer. Reist u of de directie van uw bedrijf geregeld van en naar Schiphol Airport? Of moet u vaak op werkbezoek in Nederland of in het buitenland? Wij geven u van tevoren bij elke reservering een vaste prijs. Rijden op rekening is natuurlijk mogelijk. Zo heeft u geen gedoe met betalen in de taxi. Het beste is gewoon om de uitstekende service van AMS Business Taxi zelf een keer te ervaren!

Vaste prijzen

U betaalt vanzelfsprekend een vaste prijs voor uw taxirit. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Veiligheid is basisvoorwaarde nummer 1

Onze taxichauffeur rijdt altijd veilig en kiest daarbij altijd de snelste of kortste route.

Deskundige en vriendelijke taxichauffeurs

Taxichauffeur zijn is een leuk vak. Hij of zij heeft een uitstekende straten- wegen kennis en maakt van elke taxirit een prettige reis.

Zakelijk vervoer per taxi

Een zakelijke taxi bestellen voor zakelijk reizen of directievervoer, biedt u en uw medewerkers, collega’s, klanten en gasten vele voordelen. Wij staan op elk moment voor u klaar, waar u ook naar toe moet.

  1. In een taxi kunt u rustig doorwerken en wordt u van deur tot deur vervoerd.
  2. Een taxirit is meer ontspannend dan bijvoorbeeld openbaar vervoer.
  3. De kans op oponthoud of vertraging is een stuk kleiner.
  4. Geen hoge parkeerkosten, geen stress.
  5. Wij vervoeren uw zakenrelaties of directie in stijl met een nette gediplomeerde taxichauffeur in een nette luxe taxi.

Zakelijke taxi bestellen

Neem contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken. U kunt ook ons online boekingsformulier invullen. Op een I Phone kunt u zelfs gebruik maken van de AMS Business Taxi App.

Op rekening rijden

Het kan zomaar zijn, dat u als bedrijf op regelmatige basis een taxi nodig heeft voor zakelijk vervoer of directievervoer. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw bedrijf aan te melden als vaste klant van AMS Business Taxi.